Omejitev 90 - voznik brez vozniškega dovoljenja vozil kar 143 km/h

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Prehitri voznik Prehitri voznik Policija

Tržiški policisti so danes ponoči na glavni cesti med Podtaborom in Tržičem izmerili hitrost voznika, ki je na omejitvi 90 vozil kar 143 km/h.

Vetjetno ni potrebno omeniti, da je bila cesta vlažna ter spolzka in da je to odsek, kjer čez cesto pogosto prehaja divjad in so tovrstna trčenja pogosta.

Ali bi voznik lahko varno reagiral na nevarnost? Zagotovo ne! Ker je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja je voznik ostal tudi brez osebnega avtomobila. Policisti so ga mu zasegli, proti njemu pa so uvedli prekrškovni postopek.

Policisti voznike pozivajo, naj upoštevajo prometna pravila in s tem zmanjšajo tveganje za nesreče. Vsaka nepravilnost lahko povzroči nesrečo in teh je bilo letos že veliko. Udeleženci so tudi umirali. Zato prosimo, ne povzročite novih tragedij.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.