Oborožena cestna roparja

  • Napisal  B.S.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Simbolična fotografija Simbolična fotografija

Dne 30. 12. 2018, okoli 20.10 ure sta 18. in 15. letni državljan Slovenije v Mariboru, s pištolo v roki, izvršila rop nad dvema mlajšima moškima.

Med dejanjem sta osumljenca zahtevala denar. Policisti so osumljenca izsledili in prijeli v dobrih dveh urah po dejanju ter jima odvzeli prostost. Med policijsko preiskavo kaznivega dejanja je bila najdena in zasežena imitacija pištole s katero je bilo izvršeno dejanje. Med ropom sta si osumljenca pridobila protipravno premoženjsko korist v višini 40 €. Policisti so po tem, ko so prenehali razlogi za odvzem prostosti, osumljenca izpustili. Zoper osumljenca bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo za kaznivo dejanje Ropa. Za mladoletnega osumljenca bodo s poročilom obvestili tudi center za socialno delo.  

PU Maribor

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.