Noro: voznik najprej pod vplivom maliganov zapeljal v zbiralnik vode, sam pa se je skobacal ven in šel domov spat

  • Napisal  STA, G. B.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: policija foto: policija

V torek nekaj po 15. uri je občan obvestil policiste, da je v Radencih pri trgovskem centru voznik osebnega avtomobila zapeljal v zbiralnik vode in je vozilo v celoti pod vodo. Občan je vozniku pomagal iz vozila in nato iz vode. Kasneje so policisti voznika izsledili na domu, kjer je zaradi močne vinjenosti spal, so danes sporočili s policije.

 

Kot so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota, voznika sprva niso mogli zbuditi, da bi opravili preizkus alkoholiziranosti. Ko se je zbudil, je voznik preizkus alkoholiziranosti odklonil.

Odredili so mu strokovni pregled v zdravstvenem domu Gornja Radgona, ki ga je prav tako odklonil. Zoper povzročitelja prometne nesreče so policisti na pristojno sodišče podali obdolžilni predlog. Vozilo so iz vode potegnili gasilci.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.