Neverjetna smola: kuril je plevel in pri tem zažgal lasten avtomobil

  • Napisal  STA, G. B.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: pozega.eu foto: pozega.eu

Moški, ki je na njivi nedaleč od Požege v Slavoniji kuril plevel, je nehote povzročil požar na svojem avtomobilu. Lastnik je nemudoma poklical gasilce, medtem pa je požar na svojem fiatu poskušal pogasiti tudi sam. Kljub hitremu posredovanju gasilcev iz bližnje vasi je avtomobil popolnoma zgorel, so poročali hrvaški mediji.

 

Požar na avtomobilu je izbruhnil, ko je lastnik sežigal plevel na njivi, ob kateri je parkiral vozilo. Po neuradnih informacijah naj bi na njegove rokavice padla žerjavica. Prepričan, da je žerjavico pogasil, je rokavice odložil v prtljažniku vozila in nadaljeval delo.

Nato je nenadoma zagledal požar v zadnjem delu svojega vozila, ki je v celoti zgorelo, je dogodke opisal novičarski portal požega.eu. Objavil je tudi fotografijo popolnoma zoglenelega vozila na lokalni cesti ob njivi.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.