Na Vipavskem umrl voznik osebnega avtomobila

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Simbolična fotografija Simbolična fotografija Matic Štojs Lomovšek/Demokracija

V soboto nekaj pred polnočjo se je na Vipavskem zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl voznik osebnega avtomobila. Do nesreče je prišlo ob 23.32 na regionalni cesti Vipava-Razdrto, ko je avto zapeljal s cestišča in obstal na strehi pod cesto.

Posredovali so gasilci, ki so iz vozila rešili mrtvo osebo, vozilo postavili na kolesa, z dvigalom postavili avto na cesto, odklopili akumulator ter nudili pomoč reševalcem, policiji, pogrebni službi in vlečni službi, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Podobna prometna nesreča se je zgodila nekaj po 6. uri zjutraj v Občini Kanal. Na regionalni cesti pri kraju Ročinj se je osebno vozilo prevrnilo pod cestišče, pri čemer je bila poškodovana ena oseba, ki so jo reševalci oskrbeli in odpeljali v šempetrsko bolnišnico. Posredovali so tudi gasilci in policisti.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.