Na prehodu povozil pešca

Fotografija je simbolična. (foto: arhiv Demokracije) Fotografija je simbolična. (foto: arhiv Demokracije)

V preteklih štiriindvajsetih urah smo pomurski policisti obravnavali deset prometnih nesreč, osem kaznivih dejanj, osem kršitev javnega reda in miru, ter dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

 

V Murski Soboti je ob 19.00 uri na zaznamovanem prehodu za pešce prišlo do prometne nesreče med voznikom osebnega avtomobila in pešcem. Slednji se je v trčenju hudo telesno poškodoval in se zdravi v soboški bolnišnici.

Na področju kriminalitete smo obravnavali vlom v garažo, tri tatvine, tatvino registrskih tablic z oznako MS H7-162, zatajitev, poškodovanje osebnega avtomobila in neomogočanje stikov z otrokom.

Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.