Kronika: Zasežena večja količina tobaka

Tobak so hoteli meni nič tebi nič prepeljati čez mejo. Tobak so hoteli meni nič tebi nič prepeljati čez mejo. PU Koper

Policisti PU Koper so sporočili, da je v Podgradu je nekdo s hodnika bloka ukradel moško gorsko kolo KTM Tombstone 64, črne barve, vredno približno 200 evrov.

Ob 16.22 so bili policisti z Zdravstvenega doma Sežana obveščeni o prometni nesreči v Sežani. Na urgenci je bil namreč moški, kateremu naj bi na parkirišču čez nogo zapeljal osebni avto. Policisti so ugotovili, da je do poškodbe dejansko prišlo na parkirišču pred trgovino v Sežani. 54-letni voznik

osebnega avtomobila se je ustavil, nudil podatke, zatem pa odpeljal. Zdravniki so ugotovili hujše poškodbe pešca (zlom gležnja).

Na mejni prehod Sečovlje se je ob 21.50 pripeljal 43-letni državljan Slovenije, ki je v vozilu prevažal 196 kg tobaka. Z njim je bila sopotnica, 19-letna državljanka BiH, tobak pa naj bi bil njen. Policisti so tobak zasegli. Glede na to, da gre za carinski prekršek (prekršek po zakonu o
trošarinah), bodo zadevo v nadaljnjo obravnavo predali Carini.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.