fbpx

Kronika v zadnjih 24 urah: 107 prometnih nesreč

  • Napisal  STA, G. B.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Tokrat ni bilo smrtnih žrtev. (foto: Wikipedia) Tokrat ni bilo smrtnih žrtev. (foto: Wikipedia)

Policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali 107 prometnih nesreč, od tega devet nesreč z lahkimi poškodbami. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 64 kršitev javnega reda in miru in 73 kaznivih dejanj.

 

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 47-krat posredovali na javnih krajih in 17-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so pet kršiteljev. Zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov so zasegli štiri vozila. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 29 tatvin, 20 vlomov, šest poškodovanj tuje stvari, po štiri ponarejanja listin in kazniva dejanja v zvezi s prepovedanimi drogami, po tri nasilja v družini in grožnje, dve preprečitvi uradnega dejanja ali maščevanje uradni osebi ter po en rop in povzročitev telesne poškodbe. Zaradi zagotovitve varnosti žrtev nasilja v družini so štirim storilcem izrekli ukrep prepovedi približevanja.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.