Kradli oblačila, žico, denar, nakit, motorne kose, mopeda ...

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: Pixabay foto: Pixabay

Policisti so na območju PU Ljubljana obravnavali 10 vlomov, v treh primerih je ostalo pri poskusu.

 

Na območju Kočevja je bilo vlomljeno v hišo, od koder je neznani storilec odtujil oblačila in lastnika oškodovali za okoli 1.000 evrov.

Policisti so na območju Litije obravnavali vlom v vikend, od koder je neznani storilec odtujil kolut žice, lastnik je bil oškodovan za okoli 500 evrov.

Na Celovški cesti v Ljubljani so neznanci vlomili v specializirano trgovino ter odtujili nakit in denar. Po prvi oceni je nastalo za okoli 8.000 evrov škode.

Na območju PP Ljubljana Center je bilo vlomljeno v trgovino, od koder so neznanci odtujili denar. Pri tem je nastalo za okoli 400 evrov škode.

Na območju PP Ljubljana Center je bilo vlomljeno v trgovino s hitro prehrano, od koder so neznanci odtujili denar. Pri tem je nastalo za okoli 150 evrov škode.

Na Dolenjski cesti v Ljubljani so neznanci vlomili v skladiščne prostore podjetja, od koder so odtujili dve motorni kosi (nitkarci). Podjetje je oškodovano za okoli 500 evrov.

V Hrastniku sta storilca vlomila v leseno lopo in odtujila dva mopeda znamk Tomos in Raptor. Storilca so policisti izsledili in za nujno potreben čas pridržali. Prav tako so v bližini prijetja našli mopeda, ki sta bila
vrnjena lastniku. Po vseh zbranih obvestilih bodo zoper storilca podali kazensko ovadbo.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.