Kradli gorivo in registrske tablice

Fotografija je simbolična. (foto: arhiv Demokracije) Fotografija je simbolična. (foto: arhiv Demokracije)

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, šest kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, tri povoženja divjadi, zasegli dve vozili in pridržali enega kršitelja.

 

V obravnavanih prometnih nesrečah sta bila dva udeleženca telesno poškodovana. V Kuršincih je padel voznik mopeda in se lahko telesno poškodoval. Lahko telesno poškodbo pa je utrpela tudi kolesarka, ki je padla v Radencih.

S področja kriminalitete na pomurski avtocesti je bil obravnavan tujec, ki je uporabljal ponarejeno prometno dovoljenje, na območju Gornje Radgone sta bila obravnavana odtujitev denarja in vlom v stanovanjsko hišo. Na območju Lendave je bila obravnavana tatvina kolesa, na območju Murske Sobote pa tatvina goriva in tatvina registrskih tablic.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnih krajih in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelj, ki je ob intervenciji nadaljeval s kršitvijo na javnem kraju je bil pridržan.

Zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu je bil kršitelju na območju Murske Sobote zasežen osebni avtomobil, na območju Ljutomera pa moped.

nazaj na vrh