Kolesarska nesreča v Ljubljani, povzročitelj odpeljal naprej Izpostavljeno

Ljubljana Ljubljana

Včeraj,  30.  07. 2020, okoli 17. ure se je na kolesarski stezi ob Dunajski cesti  v  bližini  naslova  Dunajska  cesta 56 v Ljubljani zgodila prometna nesreča med dvema kolesarjema.


Kolesarka  je  vozila  po  kolesarski  stezi iz smeri Centra proti Topniški ulici  pri  tem  pa  naj  bi jo prehitel kolesar, ki jo je pri prehitevanju bočno  oplazil,  zaradi  česar  je kolesarka izgubila nadzor nad kolesom in padla  po  vozišču.  Kolesar, ki je brez ustavljanja odpeljal naprej je bil moški star med 20 in 30 let, kratkih črnih rahlo nakodranih las, oblečen je bil v sivo majico in črne hlače. Vozil je kolo črne barve.

V   zvezi   razjasnitve  okoliščin  prometne  nesreče  prosimo neznanega kolesarja,  ter morebitne druge priče prometne nesreče, naj pokličejo na 113 ali Policijsko postajo Ljubljana Bežigrad, Posavskega 3 na tel. številko 01 589 60 00.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.