Kdo je videl nesrečo pri Dovju?

foto: policija foto: policija

Policisti  so danes, 1. avgusta, okoli 10. ure dopoldan, na glavni cesti na Dovjem izven  naselja  Mojstrana obravnavali prometno nesrečo z udeležbo dveh  vozil.  V manevru prehitevanja sta trčila voznica osebnega avtomobila znamke  BMW,  ki  je  ostala na kraju prometne nesreče, in neznani voznik z avtomobilom znamke VW Tiguan ali Touareg, ki je s kraja odpeljal.Obe  vozili  sta bele barve, udeleženca pa sta oba vozila iz smeri Kranjske Gore  proti  Jesenicam. Po nesreči se je v nesreči udeležen voznik odpeljal nazaj proti Kranjski Gori.

Kdor  ima  informacije o prometni nesreči ali vozniku belega VW Tiguana ali Touarega,  ki  je  bil  udeležen  v nesreči, naj podatke zaradi razjasnitev okoliščin  nesreče  prosimo  sporoči  jeseniškim  policistom  na telefonsko številko  (04)  582  13 00 ali policiji na interventno številko 113 oziroma anonimni telefon 080 1200.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.