fbpx

Kaj se dogaja na Koprskem? Pogrešanega policista našli mrtvega!

foto: STA foto: STA

Danes v jutranjih urah je bla policija obveščena o pogrešanju 47-letnega moškega iz območja Kopra. Na širšem območju Kopra so policisti takoj pričeli z izvajanjem aktivnosti za izsleditev osebe, pri čemer so poleg policijskih patrulj sodelovali tudi vodniki službenih psov, upravljavec drona in policijski helikoper.Pogrešana oseba je bila ob 10. uri najdena mrtva na območju Kastelca. Ogled kraja najdbe trupla in s tem povezana intenzivna kriminalistična preiskava še poteka, do sedaj ugotovljene okoliščine pa kažejo, da smrt moškega, sicer uslužbenca policije, ni posledica kaznivega dejanja.

Zbiranje obvestil in preverjanje okoliščin primera še potekata. Kriminalisti bodo o vseh ugotovitvah preiskave obvestili okrožno državno tožilstvo v Kopru.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.