Iz vrtca ukradli sladkarije, iz slaščičarne pijače

  • Napisal  sta
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Simbolična slika Simbolična slika

V soboto zvečer so vlomili v vrtec v novomeškem Brezju. Vlomilci so odnesli nekaj sladkarij, čistil in nakita ročne izdelave, vrednih okoli dvesto evrov, so sporočili z novomeške policijske uprave. V noči na soboto pa so v vlomili v slaščičarno na Glavnem trgu v Novem mestu in ukradli nekaj pijače in menjalni denar.

Policisti so opravili ogled in ugotovili, da so storilci v prostore vrtca vstopili na silo skozi dvoja vrata. Vrednost ukradenega znaša okoli dvesto evrov. Koliko škode bo na vratih, pa še ni čisto jasno, saj ne vedo, ali jih bo mogoče popraviti ali pa jih bodo morali zamenjati z novimi, so navedli novomeški policisti. Škode zaradi vloma bo tako od nekaj sto pa do nekje 2000 evrov. So pa danes zjutraj v okolici že našli sladkarije in nekaj nakita.

V noči na soboto so vlomili v slaščičarno na Glavnem trgu v Novem mestu. Škode je po prvih ocenah za nekaj manj kot 2000 evrov.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.