Iz prevrnjenega avtomobila reševali otroka

Fotografija je simbolična. (foto: arhiv Demokracije) Fotografija je simbolična. (foto: arhiv Demokracije)

Včeraj ob pol enih popoldne je 53-letna voznica osebnega avtomobila v križišču v Novem mestu odvzela prednost drugemu vozilu in se vanj zaletela (zaradi trka je drugo vozilo obrnilo na bok). V prevrnjenem vozilu sta se lažje poškodovali voznica in sedemletni otrok.Včeraj  okoli  19.  ure  se  je  v  križišču  Šubičeve in Slovenske ceste v Ljubljani  zgodila  prometna  nesreča,  v  kateri sta bila udeležena voznik osebnega  vozila in kolesar. Po do sedaj zbranih obvestilih in ogledu je do nesreče  je  prišlo, ker je voznik osebnega vozila pri zavijanju v križišču odvzel  prednost kolesarju, ki je pripeljal po kolesarski stezi. Kolesar je bil  pri  tem  lažje  telesno  poškodovan  in  je  bil z reševalnim vozilom odpeljan  v  UKC  LJ.  Ko  bodo zbrana vsa obvestila bodo policisti izvedli ustrezen ukrep.

Včeraj  nekaj  po  15.  uri se je na Grablovčevi ulici v Ljubljani  zgodila prometna  nesreča,  v  kateri  sta bila udeležena voznik osebnega vozila in motorist.  Do  nesreče  je  prišlo,  ker  je  voznik  osebnega  vozila  pri parkiranju  zaradi  nepravilnega  premika zaprl pot motoristu. V nesreči je bil  motorist  telesno poškodovan in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC LJ. Policisti so povzročitelju izdali plačilni nalog.

Včeraj  okoli  12.30  se je na  Celovški cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča,  v  kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Do nesreče je prišlo, ker je voznik zaradi neprilagojene hitrosti s prednjim delom vozila trčil  v  zadnji  del  stoječega osebnega vozila. Pri tem je bil udeleženec nesreče   lažje  telesno  poškodovan.  Policisti  so  povzročitelju  izdali plačilni nalog.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.