Hiša zgorela, gasilci pa v njej našli truplo

foto: James E. Foehl / Wikipedia foto: James E. Foehl / Wikipedia

Včeraj ob 19.24 je v naselju Ostrožno pri Ponikvi, občina Šentjur, zagorela stanovanjska hiša. Požar so pogasili gasilci PGD Ponikva, Dramlje in Šentjur. V objektu so gasilci našli tudi preminulo osebo.

 

O požaru so bili obveščene pristojne službe, poroča spin112.

.................

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.