Draga masaža

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Simbolična fotografija (foto: Pixabay) Simbolična fotografija (foto: Pixabay)

Včeraj, med 10.00 in 10.30 je v stanovanje 81-letne Mariborčanke, na Machovo ulico prišla neznana ženska, stara okoli 60 let, visoka okoli 165 cm, govorila je v hrvaškem jeziku, stara okoli 60 let, višine okoli 165 cm, srednje postave, v celoti oblečena v črna oblačila, tudi na glavi je imela črno ruto.

Predstavila se ji je uslužbenka podjetja Medicor in ji ponudila masažo in rehabilitacijo v Termah Radenci. Oškodovanka je pristala na masažo, za katero je izvajalka vztrajala, da jo opravita v kuhinji. Tam jo je posedela v tak položaj, da ni videla proti vhodnim vratom oz. iz kuhinje.

Med masažo je skozi odklenjena vhodna vrata vstopila druga oseba, odšla v spalnico in tam iz predala nočne omarice odtujila nekaj 100 evrov gotovine, 12 zlatih prstanov in več kot 10 verižic.

Materialna škoda znaša okoli 6.000 evrov.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.