Zaradi podaljšanih praznikov na cestah ponekod že gneča in zastoji

V preteklih dneh na naših cestah zaradi praznikov ni bilo gneče. Foto: Matic Štojs Lomovšek V preteklih dneh na naših cestah zaradi praznikov ni bilo gneče. Foto: Matic Štojs Lomovšek

Zaradi praznikov, ki jih je marsikdo podaljšal v ta konec tedna, ponekod na cestah že nastajajo gneča in zastoji. Promet je povečan zlasti na primorski avtocesti proti Ljubljani, pri čemer se na posameznih odsekih močno upočasni, ter na cesti Lucija-Strunjan-Izola. Čakalne dobe so na kar nekaj mejnih prehodih.

Gnečo z zastoji na prometno-informacijskem centru beležijo tudi na štajerski avtocesti pred delovno zaporo med Šempetrom in Vranskim, v obe smeri. Zaradi prometne nesreče je promet oviran na gorenjski avtocesti med Brodom in Šmartnim proti Kranju. Predor Karavanke je proti Avstriji zaprt zaradi okvare vozila. Zaradi živali je promet oviran na štajerski avtocesti pred priključkom Slovenska Bistrica - sever proti Ljubljani.

Čakalne dobe so na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Sočerga, Jelšane, Slovenska vas, Obrežje in Gruškovje. Daljši zastoj je že na hrvaški strani proti mejnim prehodom Sečovlje in Dragonja.

Cesta Tržič-Ljubelj je med Podljubeljem in predorom Ljubelj še naprej zaprta zaradi nevarnosti padanja kamenja in poškodovanega vozišča. Zaprta bo predvidoma do sredine junija.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.