Zakaj POP TV pripravlja nove napade na Janšo?

  • Napisal  Hana Murn/Nova24TV
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Drago kos naj bi Slokarjevo in Črnčeca zalotil na skupni večerji, zato naj bi pri nekdanjemu kriminalistu “zavrelo”. (Foto: STA/Facebook) Drago kos naj bi Slokarjevo in Črnčeca zalotil na skupni večerji, zato naj bi pri nekdanjemu kriminalistu “zavrelo”. (Foto: STA/Facebook)

To, da naj bi odgovorno urednico programa Pop TV Tjašo Slokar-Kos njen mož Drago Kos včeraj zalotil na večerji z Damirjem Črnčecem, ki je javnosti postal znan kot eden najbolj ambicioznih državnih sekretarjev v kabinetu predsednika vlade v odstopu Marjana Šarca, je le še dokaz, da naj bi Slokarjeva v oddajah na POP TV pripravljala napade na prvaka SDS Janeza Janšo. 

Kot smo izvedeli, POP TV v svojih oddajah pripravlja nove napade na mandatarja nove vlade in stranko SDS. Dodatne potrditve za njihove namere smo dobili tudi od drugod, saj naj bi urednico informativnega programa Tjašo Slokar Kos in Šarčevega sekretarja za varnost Damirja Črnčeca opazili na skupni večerji.

To pomeni dvoje: Da Črnčec rešuje svojo kožo in v zadnjih atomih moči preko medijev ruši nastanek nove vlade, ki čaka na izvolitev v parlamentu ter da se je Slokarjeva z njim pogovarjala za hrbtom znanega kriminalista Draga Kosa. Kot smo izvedeli je Kos za njuno večerjo tudi izvedel, zaradi česar naj bi bilo kasneje med štirimi stenami kar napeto.

Kosu seveda ni bilo povšeči, da se njegova žena pogovarja s Črnčecem, za katerega smo večkrat dokazali, da je medijem posredoval tajne obveščevalne podatke, redno pa je bil v navezi z novinarko Suzano Perman. Prvič zato, ker ga je izdalo ljubosumje in drugič, ker je on tisti, ki preko žene ureja uredniško politiko POP TV.

Več o dogajanju na POP TV bomo objavili v prihodnjih dneh.

Hana Murn/Nova24TV

nazaj na vrh