(VIDEO) Migranti množično zapuščajo Bihać – v Sarajevo jih je z avtobusi odšel samo en del, ostali pa proti Sloveniji!

  • Napisal  moja-dolenjska.si
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: arhiv Demokracije foto: arhiv Demokracije

Na svetovnem spletu je dostopen posnetek, dolg 6 minut in 30 sekund (za ogled kliknite na sliko), kako migranti množično odhajajo z območja Bihaća oziroma tamkajšnjega centra na Vučjaku, ki so ga včeraj zaprli, migrante pa s 8 avtobusi odpeljali v Sarajevo in okolico. To pomeni, da so jih premestili največ okoli 400. Pred tem so poročali, da jih je na Vučjaku bistveno več.

 

Kam so odšli, pa pojasnjuje posnetek, ki kaže množičen pohod proti Sloveniji, v tem primeru proti Slavskemu Lazu v občini Kostel, kjer Kolpo prečkajo kar preko mostu. In to na mostu, kjer naj bi bila vrata s ključavnicami. Vse skupaj nakazuje na organiziran kriminal, hkrati pa tudi na natančna navodila migrantom za pot.

Posnetek je s ponedeljka, dne 9. december 2019. Pomenljivo pri tem je, da slovenska policija v ponedeljek na celotnem kočevsko-ribniškem in tudi ljubljanskem območju ni izsledila in prijela nobenega migranta, za včeraj, v torek, pa poročajo o 6 prijetih na območju Ljubljane.

Posnetek, ki je opremljen tudi glasovno, v nam tujem jeziku, je javno dostopen vsem na spletu. Policijo smo zato vprašali, ali jim je to poznano in kako so ali (še) bodo ukrepali.

Ko dobimo odgovor, ga bomo objavili.

Video si lahko ogledate TUKAJ.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.