(VIDEO + FOTO) V požaru v Mercatorju ni gorel samo avtomobil, ampak tudi plužno vozilo!

(Slika: Facebook/Martin Dekleva in PGD Zgornja Šiška) (Slika: Facebook/Martin Dekleva in PGD Zgornja Šiška)

Včeraj je bila okoli 17.30 policija obveščena o požaru v garaži nakupovalnega centra Marcator v Šiški ob Cesti Ljubljanskih brigad v Ljubljani. Gorel je avtomobil (TUKAJ), ponoči je zagorelo še plužno vozilo, poroča PU Ljubljana.

Pri požaru so posredovali gasilci, ki so požar pogasili  in policisti, ki so kraj zavarovali in zaradi dima poskrbeli za evakuacijo oseb iz garaž in dela nakupovalnega centra.

Po prvih zbranih podatkih je ugotovljeno, da je zagorelo  osebno vozilo Opel Astra, ki je bilo parkirano v garaži v II. etaži. Zaradi požara, ki je zajel omenjeno vozilo so bili zadimljeni prostori garaž in manjši del samega nakupovalnega centra, poroča PU Ljubljana.

Gasilci so prezračili prostore garaže in nakupovalnega centra, med intervencijo pa se je poškodoval gasilec, ki je bil s kraja odpeljan z reševalnim vozilom (glede na znane podatke ne gre za hujše poškodbe). Drugih poškodovanih po nam razpoložljivih podatkih ni. Prav tako v garaži ni bilo poškodovanih drugih vozil. Policisti so preko noči kraj zavarovali, danes bo opravljen tudi ogled kraja. Ko bo znanega več o samem vzroku požara na vozilu bomo naše sporočilo dopolnili.

Danes okoli 4.30 ure so bili policisti obveščeni tudi, da je na parkirišču nakupovalnega centra Mercator v Šiški zagorelo plužno vozilo. Vozilo so gasilci pogasili, kraj je zavarovan, kriminalisti pa bodo ogled vozila opravili danes..

Glede na do sedaj zbrana obvestila ne kaže, da bi šlo povezana dogodka, še poroča PU Ljubljana.

Video si lahko ogledate TUKAJ.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.