fbpx

Streljanje blizu meje, eden od ilegalnih migrantov težko ranjen prepeljan v bolnišnico!

  • Napisal  Peter T.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Slika je simbolična. (Slika: moja-dolenjska.si) Slika je simbolična. (Slika: moja-dolenjska.si)

Med preprečevanjem prehoda meje ilegalnim migrantom prišlo do streljanja, eden od ilegalcev težko ranjen prepeljan v bolnišnico

Hrvaški notranji minister Davor Božinović je pozno ponoči dejal, poroča Jutarnji list, da je bil migrant na težko dostopnem območju blizu kraja Tuhobić, nedaleč od Delnic v Gorskem Kotarju, hudo telesno poškodovan in je bil prepeljan v bolnišnici na Reki, kjer ga operirajo. Bil pa je v skupini, ki je osumljena nezakonitega bivanja na Hrvaškem, poroča portal Maribor24.

Hrvaška policija je ob varovanju meje naletela na skupino ilegalnih migrantov, ki so najbrž želeli priti v Slovenijo. Med preprečevanjem nezakonitosti je prišlo do uporabe strelnega orožja.

Minister je tudi govoril z zdravniki v reški bolnišnici, kasneje še z zdravnikom iz kirurške ekipe. Ta mu je dejal, da gre za hudo poškodbo, operacija pa še vedno traja, še poroča omenjeni portal.

Več si lahko preberete TUKAJ.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.