Slovensko-palestinski poslanec SMC se je znova spravil nad SDS

Primer twita Kamala Izidorja Shakerja. Primer twita Kamala Izidorja Shakerja. arhiv Demokracije in Twitter

Eden najbolj razvpitih poslancev Cerarjeve SMC je Kamal Izidor Shaker, ki niti ne skriva svojih arabskih korenin. Tudi v svojem načinu komuniciranja zna biti zelo piker in celo nesramen. Vsaj preko twitterja.

Ena njegovih najnovejših domislic na twitterju se glasi: »A je kdo preveril TTR na katerega posamezniki nakazujejo sredstva za stranko pranja denarja? Da morda niso skomuniciral računa taiste 33-letnice, ki jim je posodila. Za prjatle sprašujem.« Besedilo smo objavili povsem dobesedno, tako kot ga je zapisal. Do trenutka, ko smo zaznali njegovo sporočilo, ga je všečkalo 23 sledilcev.

Iz sporočila je povsem jasno, da namiguje na SDS, ki jo celo obtožuje pranja denarja, medtem ko sam nikoli ni pojasnil, kako je bilo z donacijami iz tujine za njegovo SMC. Očitno pa ga boli, ker na račun SDS pritekajo donacije preprostih ljudi, saj se zaveda, da si takšne donatorske akcije SMC ne bi mogla privoščiti. Zato lahko v svoji bolečini nemočno piše, da raje ta prispevek podari prvemu brezdomcu, ki ga bo srečal.

Kakorkoli že, s takšnimi insinuacijami razvpiti poslanec še največ pove o sebi in o stranki, ki jo zastopa.

nazaj na vrh