Premier Janez Janša: Eden od razlogov za nebrzdano širjenje COVID-19 je tudi skrajno destruktivna propaganda Socialnih demokratov

SD je v preteklih dneh skupaj z Štrukljevim SVIZ-om pozivala proti nošenju mask v šolah. Foto: SD/Twitter SD je v preteklih dneh skupaj z Štrukljevim SVIZ-om pozivala proti nošenju mask v šolah. Foto: SD/Twitter

V četrtek so v Sloveniji opravili 3645 testov na okužbo z novim koronavirusom in pri tem potrdili 192 okužb, je vlada sporočila prek Twitterja. To je največ potrjenih okužb v enem dnevu doslej. Skupno število potrjenih okužb z novim koronavirusom pa je preseglo 5000.

V bolnišnicah zdravijo 60 bolnikov s covidom-19, 15 jih potrebuje intenzivno nego, domov so jih odpustili 11. V četrtek ni umrl noben bolnik s covidom-19, doslej skupaj 145. V četrtek so opravili rekordno število testov, doslej skupaj že 212.756, je objavila vlada. Skupno število potrjenih okužb z novim koronavirusom je 5008.

Predsednik vlade Janez Janša se je na to odzval na twitterju in zapisal: "Eden od razlogov za nebrzdano širjenje #koronavirusa je tudi priložena propaganda skrajno destruktivne @strankaSD s satelitom @SVIZSlovenije.S takšnim poniglavim nastopanjem neposredno ogrožajo vec sto tisoč prebivalcev #Slovenija."
 
Stranka SD je namreč v preteklih dneh na socialnim omrežjih s svojimi objavami pozivala k nenošenju zaščitnih mask v šolah: "Za šolo brez mask."
 
No, in rezultat tega neodgovornega pozivanja je tu!
nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.