Poglejte, kako globalna levica enega najbolj nevarnih teroristov sveta brani kot največjega mučenika

  • Napisal  Luka Perš / Nova24tv
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: epa foto: epa

Ameriške vojaške sile so v prvih dneh leta 2020 ubile iranskega generala Sulejmanija. V svetovnih levosredinskih medijih so naredili že paniko, da je bil uboj enega najpomembnejših figur islamističnega Irana nov povod za novo vojno na Bližnjem vzhodu. Vendar pa je bil Sulejmani v resnici eden najhujših svetovnih teroristov sodobnega časa in s tem sovražnik miru ter demokracije. S svojimi terorističnimi dejanji je ubil več kot tisoč nedolžnih ameriških žrtev po svetu, več kot 1500 iranskih civilistov pa v zadnjih protirežimskih protestih v Iranu, ki so jih oblasti krvavo zatrle.

 

Ameriške vojaške sile so na bagdadskem letališču ubile eno najpomembnejših terorističnih figur sodobnega časa, iranskega generala Kasema Sulejmanija. Pri komentiranju posledic so se zopet izkazali globalni levosredinski mediji, ki so simpatizirali z umrlim teroristom in začeli sejati strah pred novo vojno na Bližnjem vzhodu. Vendar je resnica popolnoma drugačna kot jo prikazujejo omenjeni mediji.

Umrli iranski general Kasem Sulejmani je vodil teroristične akcije na Bližnjem vzhodu. Bil je drugi najbolj vpliven politični posameznik v Iranu in v okviru svoje moči usmerjal akcije teroristične skupine Hezbolah. Palestinska teroristična organizacija je znana po tem, da se bori in poziva k uničenju Združenih držav Amerike in Izraela. S svojimi terorističnimi dejanji je odgovoren za smrt 600 ameriških vojakov v Iraku. Med drugim je odgovoren za več kot tisoč nedolžnih smrtnih žrtev kot posledic njegovih ukazov bombnih napadov po svetu.

Več si lahko preberete TUKAJ.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.