Kdo je lepa 18-letna Pamela, ki so jo sredi Evrope Nigerijci brutalno posilili, umorili in razkosali?

  • Napisal  J.B.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Pamela Mastropietro. (Slika: Facebook) Pamela Mastropietro. (Slika: Facebook)

Obdukcija je razkrila grozovite podrobnosti. 18-letno Pamelo Mastropietro so najmanj trije črnci iz Nigerije zverinsko posilili, jo brutalno pretepli, večkrat zabodli v trebuh in nato razkosali. Ostanke telesa so zložili v dva kovčka, ki so ju pustili ob podeželski cesti blizu Macerate v Italiji.

Lepo Italijanko so dva dni pogrešali. Zaradi težav z mamili je bila v centru za rehabilitacijo, saj je želela postati boljša oseba, osvobojena drog. Center v Corridonii je zapustila v ponedeljek, 29. januarja, dva dni kasneje so jo našli v kovčkih. Obdukcija je pokazala, da je bila umorjena 30. januarja in da so se morilci dolgo izživljali nad truplom.

Začel se je lov na morilce. Že v četrtek je policija aretirala Innocenta Oseghaleja, 29-letna Nigerijca. V njegovenm stanovanju so našli krvavo oblačilo, ki je pripadalo Pameli, in sledi, kako se je nekdo telo trudil, da bi z varikino zakril sledi. Oseghalu je že preteklo dovoljenje za bivanje, moral bi biti že deportiran, a ni bil. Oblastem je bil poznan kot preprodajalec droge.

Nekaj dni kasneje so aretirali še dva Nigerijca, povezana z umorom. Enega v trenutku, ko je poskušal pobegniti v Švico. Policija sumi, da je bilo v umor vpletenih še več črncev.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.