(VIDEO) Janez Janša: Slovenija ima vlado, kjer so si tri koalicijske stranke med seboj največje nasprotnice

Foto: Twitter/SDS Foto: Twitter/SDS

»Imamo vlado, kjer so si tri koalicijske stranke zdaj med seboj največje nasprotnice. SD in Desus kritizirata ministrico za zdravje, imeli pa smo tri interpelacije, ko so jo poslanci omenjenih strank branili. Žrtve tega smo državljani,« je dejal predsednik SDS Janez Janša na današnjem pogovornem večeru na Vrhniki.

Občinski odbor SDS Vrhnika je na predvečer slovenskega kulturnega praznika organiziral pogovorni večer, na katerem je o aktualnih problemih slovenske države spregovoril predsednik SDS Janez Janša.

Dejal je, da je za vsako težavo (socialo, šolstvo, zdravstvo, davke) v Evropi država, ki ima odlično rešitev za eno izmed njih. »Z novo vlado SDS bomo najboljše rešitve poiskali in jih prenesli v Slovenijo,« je dejal Janša.

Opozoril je, če na letošnjih volitvah ne bo konkretne spremembe politike, bo večina gospodarstvenikov odšla ven. Tam so nižji davki, ne čaka se v nedogled na dovoljenja, ni socialističnih sindikatov. »Verjamem, da si je narod sposoben sodbo pisati sam,« je še povedal predsednik SDS.

Posnetek pogovora si lahko ogledate TUKAJ.

nazaj na vrh