Žiga Stupica na Časnik.si: Dogaja se sistemsko-strukturni protipravni državni udar v največjo splošno demokratično stranko SDS in njenega prvaka

foto: Časnik.si foto: Časnik.si

»Temeljni problem slovenskega naroda in države je patologija, ki jo simbolno ponazarja daljica ”Velikega razkola” slovenskega naroda. Na eni strani daljice Velikega razkola je simbolna točka A s skupnostjo sotrudnikov totalnega udara slovenskih prokomunistov v ta narod; na drugi strani je točka B z žrtvami skupine A,« je na portalu Časnik.si včeraj zapisal publicist Žiga Stupica, ki meni, da bo treba prenehati s sprenevedanjem in se soočiti z Velikim razkolom.

 

»Soočiti se bo treba s procesom totalnega sistemsko-strukturnega udara slovenskih prokomunistov v ta narod. V začetku 90. let prej. stol. nas je namreč del demokratične opozicije pustil na cedilu. In ni pretrgal s totalitarnim sistemom slovenskih prokomunistov. Zato se v zadnjem desetletju, to je od konca leta 2008 dalje, stopnjuje proces neutemeljene uporabe oblasti sotrudnikov iz simbolne točke A daljice Velikega razkola,« je še zapisal avtor. Kot meni, je eden od primerov »sistemsko-strukturni protipravni državni udar v največjo splošno demokratično stranko SDS in njenega prvaka, ki mestoma kot osamelka nasprotuje sistemsko-strukturnim procesom za ponovno vzpostavitev totalitarnega sistema slovenskih prokomunistov«.

Celotno besedilo si lahko preberete TUKAJ.

nazaj na vrh