Neverjetni Židan: Divjanja piarovca Sarkića ne komentira – vprašanja pošljite kar na Sarkićev naslov

  • Napisal  Vir: nova24tv.si
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Denis Sarkić / STA Denis Sarkić / STA

Kako daleč od problemov realnega sveta in življenj ljudi je odneslo predsednika stranke SD Dejana Židana, ki je sposoben bloditi samo še o ideoloških temah in opevati totalitarni režim in prijeme, kaže njegov bizarni odziv na bahanje svojega strankarskega piarovca Denisa Sarkića, ki se je v nedeljo na omrežjih pohvalil s fotografijo, ki prikazuje, kako BMW X5 po avtocesti vozi več kot 200 na uro. In ogrožal življenja ljudi, povsem konkretno, brez Židanovih ideoloških blodenj.

 

Židanu, ki je trenutno predsednik državnega zbora, smo vprašanja, preberete jih lahko na povezavi, poslali včeraj nekaj po 13. uri, tudi na njegov direkten poslanski naslov, in za odziv prosili do 16. ure.

Odgovor smo od Neja Perhavca, ki je sicer Židanov sodelavec po strankarski liniji, prejeli skoraj 24 ur kasneje. A bolj kot to, ker pač slutimo, da Židan ni kak hiter mislec, je šokanten njegov odziv, sporočil je: “Spoštovani, vprašanja vezana na stranko socialnih demokratov prosim pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..” Torej dejansko na elektronski naslov Denisa Sarkića.

O Sarkićevem bahanju za volanom bo očitno Židanovo mnenje podal: Sarkić. (Foto: socialnidemokrati.si)

Židanova pojasnila, ali takšno vožnjo odobrava, bomo seveda objavili. Kakor tudi pojasnila policije, ki smo jo že včeraj vprašali, ali fotografijo, ki jo je na Instagram in Facebook objavil Sarkić, obravnava kot samoprijavo in kako bodo ukrepali. Ironija je, da policija prav včeraj pričela s štirinajstdnevno preventivno akcijo za zmanjševanje hitrosti na cestah, o čemer so javnost na spletni strani obveščali v petek.

Državljani pod nadzorom, Denis Sarkić, ki dela za predsedika stranke SD in državnega zbora Dejana Židana pa se baha, kako vozi 200 in še več. Lahko to ostane nekaznovano? (Foto: Policija.si)

Andrej Žitnik

nazaj na vrh