Svetovno znana pevka se je dala fotografirat brez make-upa. Jo prepoznate?

Christina Aguilera. Christina Aguilera. Vir: Instagram

Celo svojo kariero se je pevka Christina Aguilera zanašala na pomoč make-upa, nato pa se je po 20ih letih odločila pokazati svoj pravi obraz: za naslovnico revije Paper je pozirala brez make-upa, lasnih podaljškov in umetnih trepalnic.

V svoji čudoviti naravni podobi je 37-letnica neprepoznavna. Na naslovnici je fotografirana od blizu, ob ustnicah drži roko, na kateri ima prstan z napisom »mama«. V intervjuju je povedala, kako je vedno rada eksperimentirala in ustvarjala zgodbe. »Rada se poigravam s svojim likom v videu ali na fotografijah. Zdaj pa je nastopil trenutek, ko je zame osvobajajoče vse to odložiti in pokazati svojo surovo lepoto.«

Poleg tega, da je govorila o karieri, je pevka spregovorila tudi o zlorabi: »Opazovala sem mamo, kako pazi na svoje obnašanje, da ne bi bila pretepena. Take stvari vas lahko uničijo in skreneta na stranpoti, ali pa vas okrepijo in se odločite, da takega življenje ne boste imeli. Zares sovražim, kadar ljudje rečejo zlorabljenim ženskam »zakaj ni odšla?« V takih situacijah gre za mentalno zlorabo, ko mnoge ne vedo, kako naj se iztega izvlečejo," je še dejala Christina Aguilera.

nazaj na vrh