Po pretepu v družini poslanca Matjaža Nemca šepajo družinski posli Izpostavljeno

  • Napisal  Škandal24
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
(Slika: Škandal24) (Slika: Škandal24)

Družina podpredsednika parlamenta in stranke SD Matjaža Nemca se je kot težavna na očeh javnosti znašla že leta 2011, ko so poslancu popustile zavore pri bivšem partnerju njegove matere Nelide Nemec, zaradi česar je moral tudi pred sodnika.

V Odmevih 28. februarja je v zagovor katastrofalnim razmeram v vojski v času vladavine stranke SD dejal: “To sem si res izpisal, dve zalo pomembni nujni seji in dva zelo pomembna zakona stojita v predalu pri predsedniku odbora za obrambo. In sicer vprašanje transparentnosti in zakonitosti delovanja Mors s podjetjem Esotech (gre za posel, ki prinaša proračunske prihodke podjetju očeta Nemčevega strankarkega kolega Jana Škoberneta, op.p.) in informacija glede plačevanja davkov Morsa. To sta dva primera, ko dejansko dajemo prioritere stvarem, ki so dejansko nepomembne.”

Pogledali smo poslovanje treh podjetij Nemčeve družine in odkrili novo sramoto družine, ki je očitno uspešna zgolj v šovbiznisu, v biznisu pa na kolenih. Medtem pa imajo na domačem naslovu, s katerega je tudi Matjaž Nemec prišel v parlament, že 350 dni blokirane račune. Pa to še ni vse.

Več TUKAJ.

nazaj na vrh