Kar štiri pesmi BQL so med najbolj predvajanimi

BQL BQL A.R.

BQL sta po nastopu na EMI v radijski eter poslala dve različici pesmi, s katero sta osvojila poslušalce in gledalce letošnjega izbora za pesem Evrovizije: angleško 'Promise' in slovensko, ki nosi naslov 'Ptica'.

Takoj po izidu sta se tudi obe povzpeli med najbolj predvajane domače skladbe na slovenskih radijskih postajah. Še bolj vzpodbudno za Roka in Aneja pa je to, da sta na nacionalni lestvici SLOTOP50 še vedno uvrščeni 'Heart of Gold' in 'Ni predaje, ni umika', pri kateri sodelujeta z Niko Zorjan. BQL se torej nahajata na lestvici s kar štirimi skladbami med najboljšimi petdesetimi oz. če štejemo samo domače izvajalce, med prvimi enajstimi najbolj zaželenimi pesmimi (1., 3., 4. in 11. mesto)!

BQL nadaljujeta svoj uspeh in sta trenutno najbolj uspesna slovenska izvajalca na radijskih lestvicah. Tudi na YouTubu pa je bil videospot za 'Promise' v manj kot 24-ih urah po premieri, na podlagi takojšnjih ogledov, razglašen za najbolj vroč posnetek (#1 trending)!

Roka in Aneja že čakajo prvi koncerti v okviru nove BQL turneje po Sloveniji #BQLtour2018, kjer v letu 2018 združujeta koncertiranje z bandom na vseh večjih odrih, kjer bosta nastopila. V četrtek, 22. marca, začenjata turnejo in odpirata BQL TOUR 2018 v Planici na odru Vala 202 pred več tisoč osnovnošolci.

nazaj na vrh