Ameriška igralka Eva Longoria bo prvič režirala celovečerni film

  • Napisal  STA, G. B.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Eva Longoria je bila med drugim poročena s Tonyjem Parkerjem. (foto: Hispanic Lifestyle / Wikipedia) Eva Longoria je bila med drugim poročena s Tonyjem Parkerjem. (foto: Hispanic Lifestyle / Wikipedia)

Ameriška filmska in televizijska igralka Eva Longoria se bo prvič lotila režije celovečernega filma. Prevzela bo režijo komedije 24-7, v kateri bo tudi zaigrala, poleg tega bo koproducentka, je poročala filmska revija Hollywood Reporter. V filmu pod okriljem Universal Pictures bo zaigrala tudi Kerry Washington.

 

Scenarij je napisala Sarah Rothschild. Zgodba filma pripoveduje o skupini računovodkinj, ki združijo moči proti svojim moškim kolegom, da bi razkrile goljufijo.

Kot še piše Hollywood Reporter, bo film spominjal na klasiko Od devetih do petih iz leta 1980, v kateri so zaigrale Jane Fonda, Lily Tomlin in Dolly Parton.

Eva Longoria je sicer znano ime v ameriškem filmskem svetu, še bolj pa v rumenem tisku. Med drugim je bila poročena z znanim košarkarjem Tonyjem Parkerjem, ki je igral za francosko košarkarsko reprezentanco.

nazaj na vrh