Še štiri (4) dni časa za podpis zahteve za referendum

  • Napisal  Vili Kovačič
Pridite in podpišite zahtevo za referendum Pridite in podpišite zahtevo za referendum Foto: Vir: Twitter

Zbiranje podpisov proti spornemu zakonu o drugem tiru se nadaljuje vse do vključno četrtka, 22. junija 2017, saj želimo zbrati čim več zahtevanih podpisanih podpor.

Hvala vsem volivkam in volivcem, ki ste podpisali zahtevo, da z referendumom preprečimo uveljavitev vladnega zakona. Dokazali ste, da čutite skupaj s prevečkrat ogoljufanimi slovenskimi državljani, zato se vam zahvaljujemo za pogum. Zahvaljujemo se tudi številnim prostovoljcem širom Slovenije, ki nudijo strokovno podporo in skrbijo za obveščanje in zbiranje podpisanih izjav pred upravnimi enotami.

Ta teden napravimo skupaj še en korak. Povabimo prijatelje, sorodnike in naše sopotnike, da se tudi oni odločijo in oddajo podpisano zahtevo za referendum. Tako bomo zbrali še nekaj tisoč zahtev, ter skupaj dokazali, da mislimo zares in zahtevamo, da se naš denar uporablja gospodarno in pravično. Ne dovolimo, da vlada Mira Cerarja s predragimi projekti zmanjšuje pokojnine, zdravstveno in socialno varnost ter onemogoča razvoj, s privarčevanim denarjem pa ga bo več ostalo za družine, nova kvalitetna delovna mesta, ceste in šolstvo.

Bodimo aktivna in odgovorna javnost, ki politiki lahko pokaže, da ljudem Slovenija veliko pomeni.

Ljubljana, 18. 6. 2017

Vili Kovačič, v imenu referendumskega odbora

nazaj na vrh