[Video] Noro: Islamski pridigar obtožil evropske moške, da ne znajo delati otrok – nadomestili jih bodo muslimani?! Izpostavljeno

  • Napisal  Nova24TV
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Radikalni pridigar (Foto: posnetek zaslona) Radikalni pridigar (Foto: posnetek zaslona)

Po družbenih omrežjih je zaokrožil videoposnetek, ki je razburil številne. Na njem je prikazan islamski pridigar, ki je dejal, da je Evropa izgubila rodnost, evropske moške pa naj bi nadomestili muslimanski!

 

Islamski pridigar je tako v vzhodnojeruzalemski mošeji Al Aksa muslimane k zavzetju Evrope pozival takole: “Po vsej Evropi so srca prepojena s sovraštvom proti muslimanom. Želijo si, da bi bili mrtvi. A oni so tisti, ki so izgubili rodnost, zato jo iščejo med nami. Mi jim bomo dali rodnost! Mi bomo vzgojili otroke z njimi, zavzeli bomo vse njihove države – če hočete ali ne! Nemci, Američani, Francozi, Italijani in vsi takšni kot vi! Sprejmite begunce!” Tako je precej eksplicitno evropske moške označil za krive za upad rodnosti, nadomestili pa naj bi jih muslimani, ki bi imeli otroke skupaj z belimi ženskami.

Embedded video
 

VIDEO:
A Muslim preacher in the holy mosque of Al-Aksa tells worshipers around the world that western men cannot make children. Muslims must "breed" with white women to conquer the world.

 

Odkrito napoveduje vzpostavitev kalifata

Kar odkrito pa Evropejcem v nadaljevanju videoposnetka zagrozi z vzpostavitvijo kalifata: “Zavzeli jih bomo v imenu nastajajočega kalifata. Povedali vam bomo, da so to naši sinovi. Pošljite jih, ali pa bomo k vam poslali vojsko!” Število muslimanov v Evropi eksplozivno raste – glede na študijo ameriškega inštituta Pew. Medtem ko naj bi jih bilo leta 2010 19,5 milijona, so v šestih letih zabeležili kar 32-odstotno rast, kar predstavlja novih 6,3 milijona muslimanov. Kot smo na Nova24TV že poročali, naj bi do leta 2050 muslimani v določenih evropskih državah predstavljali skoraj eno tretjino prebivalstva. Tudi v Sloveniji, kjer islamska skupnost predstavlja 3,8 odstotka prebivalstva, naj bi se ta odstotek do leta 2050 povečal na 4,3 do 5,2 odstotka.

J. Ž.

nazaj na vrh