Saj ni res, pa je: smrt srbskega pevca Šabana Šaulića je zakrivil turški migrant, ki je vozil pijan in brez vozniškega dovoljenja! Izpostavljeno

  • Napisal  Ivan Šokić / Nova24tv.si
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Turek Alsin Levent je trčil v Šaulića, posledice so bile tragične. (foto: Twitter) Turek Alsin Levent je trčil v Šaulića, posledice so bile tragične. (foto: Twitter)

Za smrt srbskega pevca narodne glasbe je odgovoren turški migrant brez nemškega državljanstva, ki je povzročil prometno nesreč v vinjenem stanju. Poleg tega ni imel niti vozniškega dovoljenja.

 

Do prometne nesreče, v kateri sta umrla Šaban Šaulić in njegov dolgoletni prijatelj Mirsad Kerić, je prišlo v zgodnjih jutranjih urah 17. februarja na avtocesti na severozahodu Nemčije. Šaulić in druščina so se vračali s koncerta v Bielefeldu na letališče, ko se je v avto zaletel 35-letni Alsin Levent.

Turški državljan je bil po informacijah srbskega spletnega portala Kurir v času povzročitve prometne nesreče pijan. Po navedbah nemških policistov naj ne bi imel niti vozniškega dovoljenja. V avto, v katerem je bil Šaulić, se je zaletel s hitrostjo 180 km/h.

Prometna nesreča, v kateri je umrl Šaban Šaulić. (Vir: Twitter)

Nemška policija naj bi Leventa v evidenci vodila kot aretiranega, a je ta trenutno še vedno v bolnišnici, kjer okreva pod stalnim nadzorom policije. Levent naj ne bi imel nemškega državljanstva, kakor se je sprva trdilo.

nazaj na vrh