Imigranti brutalno umorili švedski par Izpostavljeno

Simbolična fotografija Simbolična fotografija pixabay.com

Na Švedskem je četverica imigrantov, ki izhajajoiz Afrike in Bližnjega vzhoda, umorila švedski zakonski par, starša mladoletnega otroka. Večina švedskih medijev, ki sledi politično korektni poltiki švedske vlade, o umoru seveda ni poročala, da ne bi »širila negativne propagande«.

Štirje imigranti, stari 21, 20, 16 in 15 let, so vdrli v dom švedskega para, oboroženi z noži. Policija, ki se je odzvala na klic sosedov, je vse štiri morilce ujela še na mestu umora, pravzaprav so še zabadali z noži moškega, medtem, ko je truplo ženske s prerezanim vratom ležalo v bližini. Štrije morilci niso pokazali niti najmanjšega obžalovanja, nasprotno, smejali so se, ko so jih naložili v marico. Eden izmed policistov, ki želi ostati anonimen, je dejal: »Gabi se mi, da bodo tile morilci že čez dve leti spet na prostosti«. Eden je že, po zaslišanju so petnajstletnika namreč izpustili domov, tri njegove morilske kolege pa so za zdaj poslali v pripor.

Po dosedaj zbranih podatkih je povod za umor želja morilcev, da »pomagajo« dvema znacema oziroma prijateljema. Tadva sta pred časom zagrešila nek drug umor, umorjeni švedski par pa je bil tistemu umoru priča. Četverica je torej želela odstraniti priči in je to tudi storila, z brutalnim umorom.

nazaj na vrh