Žerjavica povzročila požar

Žerjavica Žerjavica

Gorenjski kriminalisti so v zadnjih dveh dneh obravnavali tri požare na objektih. V enem primeru gre za industrijski, v dveh drugih pa za stanovanjski objekt. V nobenem od požarov v do sedaj zbranih obvestilih niso ugotovili tuje krivde.

V petek dopoldan so obravnavali manjši požar v industrijskem objektu v Begunjah na Gorenjskem. V požaru je nastala manjša materialna škoda. Kriminalisti so v ogledu zavarovali material za nadaljnje delo, ugotovili pa so, da je po poku zagorelo v prostoru z delovnim materialom in inštalacijami. Poškodovana ni bila nobena oseba.

Drugi požar so kriminalisti včeraj zvečer obravnavali na Bohinjski Beli, še enega pa danes ponoči v Železnikih. V obeh primerih gre za stanovanjski objekt, lastniki so bili v času požara doma, okoliščine v obeh primerih pa kažejo, da je zagorelo na mestih, kjer je bila odložena žerjavica oziroma pepel iz kurilnih naprav. V požaru na Bohinjski Beli je bila lastnica zaradi poškodb odpeljana v zdravstveno ustanovo, v Železnikih pa sta bila lastnika zaradi vdihavanja plinov odpeljana na preventivni zdravstveni pregled.

PU Kranj

nazaj na vrh