V Murski Soboti trije ranjeni, na Gorenjskem več požarov

Fotografija je simbolična. Fotografija je simbolična.

Včeraj so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, tatvino v eni od trgovin v Murski Soboti, tri kršitve javnega reda in miru, povoženje divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

 

V Murski Soboti je voznik osebnega avtomobila, zaradi nepravilne strani vožnje, trčil v osebni avtomobil, ki je pripeljal iz nasprotne smeri. V trčenju so bile tri osebe lahko telesno poškodovane.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru. Zoper kršitelja iz Čentibe, ki se kljub opozorilom policistov ni pomiril, je bilo odrejeno pridržanje.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila, zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja pa so radgonski policisti kršiteljici zasegli osebni avtomobil.

Precej dela so imeli tudi na Gorenjskem, saj je gorenjski operativno-komunikacijski center v zadnjih 24 urah sprejel obvestilo o sedmih prometnih nesrečah, dve prijavi o kršitvah predpisov o javnem redu na javnem kraju ter šest v zasebnem prostoru, s področja kriminalitete pa o sumih kaznivih dejanj poškodovanje tuje stvari, tatvine in vloma.

V Podljubelju je bilo včeraj proti večeru vlomljeno v stanovanjsko hišo, storilec je odtujil denar in plačilne kartice; v Srednji Beli je storilec z naviranjem balkonskih vrat vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil zlatnino. Z naviranjem vrat je storilce vlomil tudi v stanovanjsko hišo v Križah ter odtujil denar in zlatnino.

Včeraj dopoldne pa so policisti v Spodnjem Brniku obravnavali požar v gospodarskem objektu. V požaru je nastala manjša materialna škoda, dve osebi pa sta posledično potrebovali zdravstveno oskrbo. Danes zjutraj pa so policisti v Kranju obravnavali požar na kombiniranem vozilu, v katerem je nastala manjša materialna škoda. Glede na zbrana obvestila, v obeh primerih ne gre za tujo krivdo.

Gorenjski   policisti so včeraj dopoldan na smučišču obravnavali eno smučarsko nesrečo. Gre za nesrečo smučarja, ki je padel na urejenem delu smučarske proge in se pri tem telesno poškodoval.

nazaj na vrh