Ponarejevali listine

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: Demokracija foto: Demokracija

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru ter pogrešano osebo.

 

Na področju kriminalitete so lendavski policisti obravnavali tatvino denarja in ponarejanje listin, v Murski Soboti pa grožnjo in poškodovanje dveh vozil.

Javni red in mir je bil kršen štiri krat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so bili zaseženi trije osebni avtomobili. 

Meritve hitrosti z radarjem bodo danes predvsem na območju pomurske avtoceste.

 

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

nazaj na vrh