"Ne grizem, ker sem (pre)miroljuben stekel pes desnice"

  • Napisal  Robert Fojkar
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Svoboda Sloveniji! (fotografija ni simbolična) Svoboda Sloveniji! (fotografija ni simbolična)

Dragi Slovenke in Slovenci

Oglašam se kot pripadnik tropa takoimenovanih "STEKLIH PSOV DESNICE". Sicer v zadnjem času prebiram veliko več "novičk" o psih, kot ubogih pomočnikih oz. rekvizitih ob raznih garažnih orgijah, celo o dojenju le- teh in posledično o visoki umetniški vrednosti teh performansov. Da sem stekel pes desnice me pravzaprav ne moti. Ob številnih napadih bi moral gristi kot so grizli ubogi bulmastifi v eni od ljubljanskih garaž. Pa ne grizem. Ker sem pre(miroljuben) stekel pes desnice. S strani miroljubnih levičarjev sem dobil že številne označbe in na nekatere sem prav ponosen. "Janšist" so me poimenovali. Pravilno. Sem tudi janšist in to brez navednic. Janševa vlada se mi je opravičila za zločine, ki jih je nad mano neupravičeno 11 let povzročala miroljubna levičarska pravosodna mafija. Sem tudi ponosen Vztrajnik pred Vrhovnim sodiščem. 250 krat sem pod okni Vrhovnega sodišča na shodih ODBORA 2014 pel podoknico v obliki slovenske himne Zdravljice. Bil sem zmerjan, zasmehovan, ustrahovan in sleden s strani "rdečezvezdašev" ki so stali nasproti, v Miklošičevem parku.

Velikokrat sem komaj odnesel cel objektiv fotoaparata. No, Petra Janša ni imela te sreče, ko so jo napadli taisti miroljubni levičarji na enem od shodov pred sodiščem in je ta napad moj fotoaparat vestno ovekovečil. Seveda me ni bolela niti obtožba, tudi presstitutov in presstitutk, da se zbiramo pred sodiščem plačanci. Če bi bilo res, bi me bolelo, saj resnica boli, mar ne? In če bi bilo res, da nam za shode plačujejo, bi se pogreznil v zemljo od sramu. Bili smo označeni za drhal in sodrgo. Tudi od kakšnega miroljubnega dr. prava, pripadnika levice. Pred sodiščem sem res obogatel, sicer ne finančno. Kot fotograf ODBORA 2014 sem spoznal čisto vse pripadnike stekle desnice. Spoznal sem Kanglerja in njegov trop, spoznal sem Primca in njegov trop, ki se bori za otroke in družine, v veliko čast mi je bilo spoznati kakšnega steklega pripadnika Nove Slovenije (žal pred sodišče ni bilo Tonina in Novakove), zato pa je tja redno zahajal gospod Hojs, ki je moral zaradi tega prestopiti v naš, Janšev trop, pravzaprav se lahko pohvalim, da sem spoznal prav vse, ki so v Sloveniji zboleli za steklino.

Kaj je nauk vsega tega, kaj smo se naučili iz te zgodbe? Prav vse stekle pse so ustvarili miroljubni levičarji. Tako Janševe, kot Kanglerjeve, Zidanškove, Grimsove protimigrantske, če hočete, verjetno je vmes tudi nekaj Gorenakovih, ki ki jim že pošteno teče pena iz gobca in le močnim verigam (ne)svobode govora in dejanj se moramo zahvaliti, da ne pogrizemo vse okoli sebe. Seveda sem pozabil omeniti, da so miroljubni levičarji vzgojili tudi nekaj steklih psov na svoji strani. Vsaj tiste garažne lahko prištejemo mednje.

Zato spoštovani "stekli psi desnice", pozivam vas da se združimo v trop. To sploh ni važno, koga si boste izbrali za svojega vodjo tropa, ali bo to Zidanšek, Kangler, Tonin , Janša ali kdo drug z desnega pola. Stopimo skupaj in tistim, ki so nas zdresirali v stekle pse desnice pokažimo zobe, pojdimo v čimvečjem številu na volitve. Po zmagi se bomo na Janševih klinikah, ki rasejo kot gobe po dežju, ozdravili stekline in nato bomo mirno zaživeli v svobodni in od komunizma očiščeni samostojni Sloveniji.

Ps. Pozabil sem omeniti, da desničarji svojih psov ne zlorabljamo za garažne igrice, niti jih naše žene ne dojijo, desničarski psi so predvsem naši najboljši prijatelji, po potrebi pa tudi čuvaji pred miroljubnimi levičarji.

nazaj na vrh