Se je Milan Kučan učil prostaštva od Tita?

Znano igralko Seko Sablić smo lahko gledali kot Kristino v komediji Maratonci tečejo častni krog. (foto: Kurir) Znano igralko Seko Sablić smo lahko gledali kot Kristino v komediji Maratonci tečejo častni krog. (foto: Kurir)

Znana srbska igralka Seka Sablić je nedavno razkrila nekatere detajle iz svojega zasebnega življenja, pa tudi, kakšne neprijetnosti je v karieri doživljala.

Kot eno od največjih bizarnosti v njeni karieri je navedla dogodek, ko je nekoč igrala za Josipa in Jovanko Broz.

»Bila sem še študentka, bilo je v začetku šestdesetih let, bila sta v neki sobi in potem smo eden za drugim prihajali k njima s svojimi točkami, na meter pred Tita in Jovanko. Recitirala sem, oziroma tisto je bilo neko drdranje, drugi so peli… Nikoli ni naredil name posebnega vtisa, ni me bilo strah, niti nisem imela treme, ker tudi moja družina ni bila na njegovi liniji. Ampak nikoli ne bom pozabila, kako je kadil cigaro in sredi moje točke spuščal prostaške opazke, misleč da sodeluje. Bilo mi je grozno, kasneje se mi je tako dogajalo tudi na vaških odrih. Malo me je presenetilo, da se en Tito, ki se je imel za tako pomembnega, obnaša tako prostaško«, je za srbski Kurir povedla znana igralka Seka Sablić, ki smo jo lahko gledali kot Kristino v komediji Maratonci tečejo častni krog (1982).

nazaj na vrh