Razvajeni migranti v Italiji: Hrana je zanič in internet je predaleč!

Slika je simbolična. (Slika: Nova24TV) Slika je simbolična. (Slika: Nova24TV)

Evropa je je v novi fazi zelo stare vojne! Grozi nam, da bodo razvajeni migranti povozili Evropo.

Med uporabniki interneta in različnih socialnih omrežij kroži video posnetek na katerem lahko vidimo sramotno primerjavo med italijanskimi upokojenci, ki morajo zaradi revnih pokojnin, ki ne zaležejo do konca meseca, brskati po smeteh in iskati hrano, ter črnimi priseljenci - migranti iz Afrike, ki vihajo nosove nad hrano in bivališčem ter brez sramu razlagajo: „Želimo denar. Ta kraj ni dober. Naš hotel nima brezžičnega interneta. Da dobimo mesto z brezžičnim internetom, moramo hoditi dva ali tri kilometre daleč! Pa hrana ni dobra. Naš zajtrk, kosilo in večerja niso dobri!“ Migranti se zmrdujejo kljub temu, da imajo vse našteto: hrano, bivališče in internet – zastonj.

Medtem pa so revni italijanski upokojenci, ki so delali celo življenje in padli v bedo, zadovoljni z nekaj zavrženimi mandarinami in solato ter kostanji: „Nikoli si nisem mislil, da bom moral kljub temu, da prejemam pokojnino, brskati po smeteh!“ Na tržnico pridejo, ko odidejo prodajalci in pobirajo ostanke hrane, da bi prihranili nekaj denarja, ki ga rabijo za druge obvezne nakupe.

Migranti pa so prepričani, da jim vse dobrine pripadajo kar same po sebi, samo zato ker so prišli na „bogati“ zahod: „Hočemo naše dobre jedi! Naše dobro življenje in naše dobre stvari! Ker je tako enostavno. Smo priseljenci in vsi smo iz različnih držav. In to zaradi vojn.“ Ker se imajo očitno za nekaj več, zanje ni nič dovolj dobro in podarjeno pomoč zlahka vržejo proč. Celo voda jim ni všeč: „Hočejo nas ubiti! Voda ni dobra!“; sploh pa se migranti pritožujejo nad tem, ker po komaj nekaj mesecih, odkar so prišli v Italijo, še niso dobili dovoljenj za prebivanje. Vse bi torej dobili TAKOJ in NAJBOLJŠE, ne za bi za to samo mignili s prstom, tisto pa, kar dobijo in česar revni italijanski upokojenci ne vidijo niti od daleč, zanje ni dovolj dobro.

Pozablja se, da vse dobrine, hrano in podpore, ki jih migranti dobijo zastonj, migranti lahko dobijo le zato, ker so omenjeni upokojenci vse življenje trdo delali in gradili državo. BOLNI ZDRAVEGA NOSI...

Krivico, se dogaja italijanskim upokojencem, ki jih vidimo na posnetku (ogledate ga si ga lahko TUKAJ), je zagrešila kar Evropa sama, ki dopušča množično priseljevanje iz Subsaharske Afrike. In komur se te krivice ne zdijo normalne, naj to deli naprej, je zapisano na koncu videoposnetka.

nazaj na vrh