V reviji Demokracija: Kučanu 400.000 mark iz Elana! SDS proti birokraciji! Vladajoči bankomata NLB ne dajo!

  • Napisal

V novi reviji Demokracija pišemo o prozornem napadu murgelskega omrežja na predsednika SDS Janeza Janšo in očitkih na Kučanov račun. Predstavljamo gospodarski in razvojni program, ki ga je pripravila Slovenska demokratska stranka. Opozarjamo, da vladajoča postkomunistična nomenklatura svojega NLB bankomata ne da. Objavljamo kolumne Metoda Berleca, Mira Petka, dr. Primoža Lampiča in dr. Marka Kosa. O stanju v državi in položaju delavstva smo se s predsednico Delavske zveze pri SDS mag. Mojco Inkret.

V prejšnji številki Demokracije smo v uvodniku zapisali, da je pričakovati, da bo vladajoče postkomunistično omrežje, ki obvladuje Slovenijo, naredilo vse, da do sprememb oblasti ne bo prišlo, zato lahko spet pričakujemo hude napade na prvaka Slovenske demokratske stranke Janez Janša. Prejšnja revija se je v tiskarni komaj dobro posušila, ko se je to res zgodilo. Najprej je novico, naj bi bilo specializirano državno tožilstvo na sodišče vložilo tožbo zoper predsednika SDS, s katero zahteva odvzem premoženja domnevno nezakonitega premoženja, »ekskluzivno« objavila televizija POP TV, nato pa naslednji dan še glasilo Foruma 21 Delo.
Spomnimo: kar nekaj volitev od leta 2008 naprej je zaznamovala afera Patria, ki pa dejansko ni več aktualna. Javnomnenjske ankete spet kažejo na zmago Janševe SDS, zato smo lahko pričakovali udarec paradržave prek na papirju »neodvisnih« institucij. Odgovor na to vprašanje je prišel sredi prejšnjega tedna, ko so nekateri mediji povzeli informacijo specializiranega državnega tožilstva, da je proti predsedniku SDS Janezu Janši vložilo tožbo, s katero mu bo skušalo odvzeti za okoli 400 tisoč evrov menda nezakonito pridobljenega premoženja.

KAZALO REVIJE DEMOKRACIJA!

Demokracija 17 Page 04

Vabljeni k branju revije Demokracija, ki izide vsak četrtek!

Objavimo, kar drugi zamolčijo! Z nami boste vedeli več!

Demokracija

Preberite več...
Naroči se na ta RSS